Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Félmillió a beteg gyerekeknek: elkelt Hamilton \"kalocsai\" overallja

Szerző: Vörös István, – 2011-12-16 10:45:54

A Roland Divatház aukcióján 501.115 Ft-ért elkelt az egyedi, kalocsai mintás overall, melyet Lewis Hamilton dedikált és viselt a Hungaroring idei időmérő edzésén.

 

A Kalmár István által tervezett overall elsöprő előnnyel – kétszer is – megnyerte a Hugo Boss és a McLaren csapat 30 éves együttműködése jubileumára meghirdetett design-versenyt. Eszmei értékét az is növeli, hogy az idén két alkalommal is láthatta a nagyközönség: a Hungaroring időmérő edzésén a két McLaren pilótán, majd ismételten Jenson Button viselte a brazíliai Sao Paolóban megrendezett F1 szezonzáró futamán.

 2011. november 26-án zárult le az árverés, ahol 501.115 Ft-ért egy Forma-1-et kedvelő baráti társaság vásárolta meg az overallt.

A kalocsai mintás, egyedi Hamilton- overall elárverezése során befolyt összeget jótékonysági célra ajánlotta fel a kikiáltó, Roland Divatház, így a baráti társaság a pénzt közvetlenül a gyermekek gyógyításában segítő Trautsch András Olivér Alapítványnak utalta át.

A támogatott alapítvány a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásáért jött létre. Trautsch András 1988-ban alapította a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinikán ápolt gyermekek részére, az ápolás feltételeinek megteremtésére és javítására.

(Roland Divatház Zrt. / marketing osztály)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó