Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Fellélegezhetnek a Rákóczi utca lakói

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-07-22 12:40:00

Az elmúlt hét végén és a hét elején többször is megadta magát Kalocsa belvárosában a Rákóczi utcai vízelvezető rendszer és kezdetben a heves esőzések hatására, később viszont már verőfényes napsütésben is elkezdték az aknák az utcára köpni azok tartalmát.

Hirdetés

Hirdetés

Bolvári Ferdinánd, a körzet önkormányzati képviselőjének kezdeményezésére meg is kezdték a Rákóczi utcai csatornarendszer átvizsgálását, amely érdekes és vélhetően a jelenségre megnyugtató megoldást kínált végkifejlettel zárult. 

Kiderült ugyanis, hogy egy, a csatornából felszakadt elem miatt volt akadályoztatva a víz elfolyása, amelyhez hozzájárul, hogy több helyen szabálytalanul kötötték az elvezetőre a lakossági szennyvizet – nyilatkozta a KORONAfm100-nak a városatya.

 

(Fotó: Bolvári Ferdinánd - Facebook)

Bolvári Ferdinánd, a kalocsai belváros önkormányzati képviselője az elvégzett munkálatok nyomán bízik abban, hogy a Rákóczi utcában eddig tapasztalt szennyvíz-esővíz gejzírek gondja megoldódott és a pincék-mellékhelyiségek sem nyögik tovább az akadályoztatott vízelvezetést.

(Fotó: Bolvári Ferdinánd - Facebook)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó