Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Fél tucatnál is több gólt kapott a KFC

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-10-10 12:57:02

Hatalmas vereségbe futott bele a megyei I. osztályú Kalocsai FC felnőtt csapata. Mártonék az Evanics vezette Bajai osztagot fogadták tegnap a KSE pályán.

Hirdetés

Hirdetés

Vendégeink igen jó formában érkeztek hozzánk, hiszen a mögöttük áll 8 mérkőzésből 5öt behúztak, egyet remiztek és csak a Bácsalmástól és a Kecskeméttől szenvedtek vereséget. Ezt a jó formájukat Kalocsán is hozták, hiszen az első félidőben már 1-5 arányban vezettek a bajaiak. A második félidőben az egyébként is sérülések tizedelte mieink közül Follárdt és Böjtös is kiesett, a végén pedig 3-7 arányban szenvedtünk óriási vereséget, mely után Márton Zsolt is csalódottan nyilatkozott a KORONAfm100nak (Kalocsai gólszerzők: Follárdt Z., Kollár M., Kohány G.)

Márton Zsolt erőtlen, hit és akarat nélküli játéknak nevezte csapata teljesítményét és felhívta a figyelmet arra is, hogy bár edzeni még mindig nem tudnak teljes létszámmal a sok hiányzó miatt, mégis tudták és felkészütek a Baja erősségeiből. Tudták, hogy mire kell/kellett volna figyelni...

Míg az öltözőből hangos bajai ünneplés szűrödött ki a mérkőzés után, addig a KFC valamikori edzője, a ma Baját dirigáló Evanics Zoltán is értékelte a találkozót és gárdája teljesítményét. A tréner a 3-7 után természetesen elégedetten beszélt, de megjegyezte, csapata pillanatnyi "könnyelműségén" múlott, hogy a mieink az 1-5-ös első félidő után a második játékrészben is gólt találtak. Evanics beszélt még a bajai együttes céljairól és mint régi edző, sok sikert kívánt a folytatásra egykori csapatának, a KFC-nek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó