Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Fekete-fehér költőkép hozott díjat futógráfusunknak

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-02-27 12:47:33

A kalocsai Dunatáj Fotókör Egyesület négy alkotója is kiemelten szerepelt az idén tizenhatodszor meghirdetett, “Csak tiszta forrásból...” című fotópályázaton.

Az országos kiírásra több mint száz fotós, hatszázat is meghaladó számban beküldött képei közül válogatta ki elismert szakmai ítészek hármasa a legjobbakat. Amellett, hogy a kiállításra javasolt képek között négy, a kalocsai egyesület köreiben alkotó fotós gépe és keze munkája, kalocsai díjazottnak is gratulálhatunk, Török „Töce” Tibor személyében.

A lelkes futó és még lelkesebb fotós, aki önmagát futógráfusként aposztrofálja, örömmel erősítette meg felkeresésünkre, hogy a kalocsai Gróf József költőről készült képét kiemelten jónak ítélte a pályázatot hirdető zsűri.

Török „Töce” Tibor kalocsai futógráfus elárulta, hogy a díjnyertes, „Gróf Józsi” című kép egyike egy többrészes sorozatnak, amit ugyancsak szeretne megmutatni a nagyközönségnek.

Azt is elárulta, kik lettek fotókörös alkotótársai, akiknek ugyancsak kiállítják majd a „Csak tiszta forrásból…” pályázatra nevezett képeit.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó