Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Fazekas Nándor üzent a Kalocsai KC-nek

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-02-18 11:03:25

219-szeres válogatott játékos... Kétszeres olimpiai negyedik helyezett kapus... Megkérdőjelezhetetlen tehetség... Igazi sportember... Egy világklasszis... Ő Fazekas Nándor, aki elért eredményei ellenére mai napig szerény és inkább a háttérbe húzódó személyiség. Nándi jelenleg a német Bundesligában szereplő HBW Balingen-Weilstetten színeiben folytatja a pályafutását. Telefonon értük őt utol, kérdeztük jelenről, jövőről és persze kézilabdás múltjáról, mely tavaly év végén kötetbe foglalva jelent meg, Zatkalik Dávid tollából, "Első számú második" címmel.

Nándi a tőle megszokott szerénységgel mesélt a könyv megírásának körülményeiről, hozzátéve a kötetnek semmi köze a búcsúhoz, mivel hálóőrként még szeretne néhány évet a kapuban tölteni. A kézilabdázó életrajzi portréjában több játékostársa, és egykori edzői is szót kaptak. Egy volt közülük a kapus egykori trénere, a Kalocsai KC felnőtt csapatának vezetője, Kolics János. Fazekas Nándor elismerően beszélt kettejük edző-játékos kapcsolatáról, megemlítve, hogy Kolics mester szavazott neki egykor óriási bizalmat, melyért a mai napig köszönettel adózik a világklasszis.

És ha már telefonvégre kaptuk a 219-szeres válogatott játékost, üzent is a Kalocsai KC játékosainak:

Miután Fazekas Nándorral beszélgettünk, a stúdióban vendégünk volt a KKC vezetőedzője, Kolics János is, akivel amellett, hogy az olimpikonról beszélgettünk, kitértünk NBII-es tabellavezető csapatunk jelenlegi helyzetére is. A mester mesélt motivációról, a sportemberek személyiségéről, edzői munkáról, és arról is, hogy együttesünk foghíjasan kezdi a hétvégén startoló bajnokságot, lévén több sérült is van. A keretből hiányzik a Kalocsai KC gerincoszlopa, Szvétek Balázs is, akinek ezúton kívánunk mielőbbi felgyógyulást!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó