Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Fővárosban maradtak a pontok

Szerző: Rumi László, – 2013-03-08 06:53:26

 Honvéd Zrínyi SE - Kalocsai SE 3:1 (25; 13; -17; 21)

 Kalocsai SE: Kovács Patrícia, Fehérvári Anna, Szigeti Anna, Vörös Viktória, Dabis Ágnes és Sztupovszki Anett.

Cserék:         Szőgyi Dóra (libero), Zsinka Viktória

Edző:            Kováts Ágnes

Az elmúlt hétvégén az NBII. Nyugati csoportjában elkezdődött a rájátszás, melynek az első körében a Kalocsai SE női röplabdásai Budapesten a Honvéd Zrínyi csapatánál jártak. Eddig mindkét alkalommal 3:1-es vereséget szenvedtünk a tabella második helyezettjétől és nem mellesleg a csoport talán legmagasabb csapatától.

Jól indult számunkra a mérkőzés, egy kisebb hullámvölgy után már 6-7 pontos előnyünk is volt a szett közepére. Aztán javult a hazaiak teljesítménye, de még mindig mi álltunk jobban, 22:17-es kalocsai vezetésnél nem sokan gondoltuk volna, hogy gond lehet szakasz megnyerésével. Ez alól kivétel pont az ellenfél volt, aki egyre biztosabban támadott és 23:23-nál már egyenlő volt. A végén a hazaiak koncentráltak jobban és megnyerték az első felvonást.

A második játszma nálunk egyértelműen az első végig vezetett szett elbukása miatti csalódottságon ment el, talán túlságosan is simán.

A harmadik szakaszban aztán újra az elsőben látott remek játékkal rukkoltunk ki. Remekül mezőnyöztünk, a tőlünk jóval magasabb ellenfél ütéseit rendre sikerült megfogni és a visszatámadásban is elég hatékonyak voltunk, ezúttal nem engedtük ki a kezünkből a részsikert.

A negyedik felvonásban is jól indítottunk, hisz 5:0-ra is vezettünk, mire a fővárosiak időt kértek és talán az edzői intelmek is hatottak és sajnos gyorsan fordítottak. Innen aztán megindultak és nem tudtuk tartani őket, a végére ugyan sikerült közelebb zárkózni hozzájuk, de fordítani már nem és ezzel újra csak 3:1-es vereséget szenvedtünk tőlük.

Juniorjaink két szettben szorosan nyertek csak, de ez inkább csak a könnyelműsködésüknek volt köszönhető és nem az ellenfélnek. A győzelmük jogosságához nem férhetett kétség 0:3 (-23; -14, -23).

KSE

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Ergométer Országos Bajnokság


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó