Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Ergométer Országos Bajnokság

Szerző: Rumi László, – 2013-03-08 06:47:12

19 versenyszámban avattak bajnokot február 23.-án, a 23. Nyílt Országos Evezős Ergométer Bajnokságon, melyet a Győr Városi Egyetemi Csarnokban rendezett a Magyar Evezős Szövetség, karöltve a Győri Vízügy Spartacus Evezős Klubbal, február 23-án, szombaton. Jól sikerült a téli felkészülés az evezős válogatottaknak – erről tanúskodnak az ergométer országos bajnokságon elért eredmények. A Magyar Evezős Szövetség győri rendezvényén a 41 egyesület sportolói 19 versenyszámban 598-an álltak rajthoz a felnőtt, U23, ifjúsági, serdülő és masters korosztályokban. Az egyetemistáknak külön bajnoki futamok kerültek kiírásra.

A hazai mezőny legjobbjai mellett külföldi résztvevők is rajthoz állnak.  Az ergométerezés a paraevezősök számára is kitűnő lehetőséget nyújt a sportág gyakorlására. A parasportolók számára is egyre népszerűbb ez a versenyzési forma, ezt jelzi a nevezők száma is.


A Kalocsai SE evezősei az alábbi eredményeket érték el. (a táv 2000 méter)

Férfi felnőtt könnyűsúly(21 ind.)         5. Tamás Bence                                      

Férfi serdülő I.: (40 ind.)                   13. Lázár Dániel                                                                                                                 29. Szabó Patrik                                                Férfi serdülő II: (63 ind.)                   36. Szabó Erik                                                          Egyetemi férfi egyéni:  (30 ind.)            4.Tamás Bence              

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó