Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ezüst fokozatú kiváló fotóművész lett Bedi Gyula

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-07-18 10:50:00

A fotográfia területén kiemelkedő személyek érdemeinek elismerésére a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége, röviden a MAFOSZ minősítési rendszert alkotott, amely kérvényre fotóművészeti minősítéseket is adományoz.

Hirdetés

Hirdetés

A szövetség Kitüntetési Bizottságának döntése értelmében, a MAFOSZ Kiváló Művésze ezüst fokozatát Uszód polgármestere, az évtizedek óta lelkesen és elismerten fotózással is foglalkozó Bedi Gyula, a Dunatáj Fotókör tagja érdemelte ki.

Az erről született döntésről közösségi oldalán adott hírt az elismert, aki társaival egyetemben július 22-án, a MAFOSZ Szalon megnyitóján veheti majd át díját.

Az első Pajtás géptől a mai értékes digitális fotómasináig vezető úttól az említett minősítő rendszerig örömmel nyilatkozott felkeresésünkre az elismert Bedi Gyula.

 

Bedi Gyula uszódi fotós, aki rövidesen hivatalosan is a MAFOSZ ezüst fokozatú kiváló művészévé válik arról is mesélt rádiónknak, hogyan változott a fotózás az évtizedek tükrében.

Ez amennyire megkönnyítette, bizonyos szempontból annyira meg is nehezítette a tehetséges fotósok sorsát – vélekedik Bedi Gyula.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó