Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ezért volt tegnap este egy csomó rendőr a kalocsai utcákon

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-11-16 12:59:29

Szerdán a koraesti órákban Kalocsa több pontján találkozhattál razziázó rendőrökkel, akik sorra állították meg a mellettük elhaladó autókat.

Mint megtudtuk, az egyenruhások nem bűnözőt kerestek a városban, hanem egy még októberben központilag meghirdetett akciósorozat helyi megmozdulását hajtották végre.

Tóth Zoltán, a kalocsai kapitányság Közlekedés-rendészeti Osztályának vezetője a KORONAfm100-nak elmondta, hogy a szerdai alkalommal kifejezetten az ittas vezetők forgalomból történő kiszűrésére koncentráltak a rendőrök, de lesznek hasonló alkalmak, amikor a gyorshajtók, vagy a passzív biztonsági eszközt nem megfelelően használók kerülnek a figyelem középpontjába.

Az osztályvezető hozzátette, hogy hasonló megmozdulások a jövő év elejéig folyamatosan várhatóak és beszélt a legutóbbi kalocsai akció eredményéről is.

Tóth Zoltán, a Kalocsai Rendőrkapitányság közlekedési osztályvezetője kérdésünkre elhelyezte Kalocsát azon a képzeletbeli megyei térképen, ahol komoly harcot vívnak a rend őrei az ittasan volán mögé ülő vezetőkkel.

A jelenségről Dávid Károly megyei és Mayer József kalocsai kapitányságvezetők egyaránt nyilatkoztak már.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó