Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Ez kemény lesz: jön P!nk koncertje!

Szerző: Vörös István, – 2011-11-08 18:24:09

Nem mindennapi koncertélményt ígérünk, ha velünk maradsz a Péntek esti randi után a Korona LIVE-ban: a héten ugyanis a vadóc énekesnő, P!nk lép az FM100 képzeletbeli színpadjára.



Kedvet kaptál a koncerthez, vagy még hezitálsz? Akkor ezt kapd ki: a Funhouse Tour volt P!nk negyedik turnéja, mellyel bejárta Európát, Észak-Amerikát és Ausztráliát is, több mint hárommillió nézőt csalogatva a stadionokba és az arénákba. A bombasiker Funhouse albumot népszerűsítő koncertkörúttal egyébként 2009-ben az énekesnő Budapestre is eljutott, és rendesen feltüzelte a Papp László Sportarénát.

Igazi meglepetésekkel is találkozhattok a felvételben, hiszen P!nk nem csak saját slágereivel készült a koncertre, hanem olyan klasszikusokat is leporolt, mint például a Highway To Hell!

A lemez olyan slágereket adott a popvilágnak, mint a So What vagy a nagy kedvenc Sober. Íme, egy kis ízelítő az ausztráliai koncertből, melyet teljes egészében meghallgathatsz nálunk pénteken 22 órától - alább pedig belehallgathatsz az előzetesbe!


U + Ur Hands: Ausztráliából

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó