Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

EXKLUZÍV: Visszatér a 30 Seconds To Mars a Szigetre - Leto megerősítet

Szerző: Vörös István, – 2011-07-03 01:12:49

Az elmúlt percekben fejeződött be a Jared Leto vezette 30 Seconds To Mars koncertje a soproni Volt Fesztiválon, melyen az énekes exkluzív bejelentéssel lepte meg rajongóit: a tavalyi több tízezres tömeget vonzó fellépésük után visszatérnek a Sziget Fesztiválra!

FRISS: Jared Leto a beszámolónkat megerősítette hivatalos Twitter-oldalán is!



Az idei Volt egyik húzóneve valószínűleg "mentőöv" lehet, miután Amy Winehouse európai turnéjának - melyben a Sziget is szerepelt - nyitóbulija szégyenletes buktába torkolt Bulgáriában. Ezután az énekesnő menedzsmentje lemondta Amy összes tervezett fellépését, így ugrott a Sziget legnagyobb szenzációja is.

A 30 Seconds To Mars viszont a frontember tavalyi Twitter-bejegyzése szerint imádta Budapestet és a hazai közönséget, így valószínűleg nem kellett sokáig győzködni őket, hogy idén is "bevállaljanak" egy bulit a magyarok nemzetközi szinten is legelismertebb fesztiválján - erre enged következtetni, hogy Leto azt mondta, visszajönnek a Szigetre.

A részletekről Gábor János kollégánk, aki ott volt a koncerten és továbbította az infót, bizonyosan színes beszámolóval készül majd olvasóinknak, egyelőre "csak" meglepett bennünket, és a színpadhoz közeli felvételeket is emlegetett...

A lényeg tehát: Sopronban is tartolt a 30 Seconds To Mars és remélhetőleg augusztus 10-15. között valamikor a Szigeten is dübörög majd a Hurricane, a Closer To The Edge, a This Is War, a From Yesterday, vagy a Kings & Queens!

Bővebben minderről rövidesen Gábor Jánostól (őt is lefilmezték - keresd meg!)!


Addig is egy kis ízelítő az idei VOLT-buliról!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó