Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Exkluzív interjúval tálaljuk Ákos koncertjét!

Szerző: Vörös István, – 2012-06-05 18:06:12

Egy monumentális magyar csemegével készültünk a Korona LIVE e heti adásában: Ákos 2011-es Arénakoncertjének válogatott felvételeivel. Az új lemezén dolgozó művész rövidesen a soproni VOLT Fesztiválon lép hazai színpadra friss produkciójával, amelyről örömmel mesélt a Koronának...



... bizony ám! A 22 órakor startló LIVE-ot egy exkluzív interjú vezeti fel, amelyet amszterdami koncertje előtt pár nappal sikerült készítenünk a magyar könnyűzene talán legismertebb ikonjával, Kovács Ákossal!


Arénakoncert: Főleg régen (erről a dalról is szó esik az interjúban)!

A június 29-i soproni Ákos-koncertre egy kis múltidézéssel készülünk, és a 2010-ben megjelent A katona imája című lemezt bemutató, egyszeri és megismételhetetlen koncertből válogatunk, amellyel Ákos 2011-ben megtöltötte a budapesti sportarénát. A 22 HD-kamerával és professzionális hangtechnikával rögzített show az aktuális korong csaknem teljes repertoárját színpadra vitte a legismertebb örökzöldekkel együtt.



A dupla CD-n, dupla DVD-n  és bluray-en is megjelent kiadvány zenei anyagát megelőzően viszont egy beszélgetést hallhattok rádiónk nagy kedvencével, aki mesél külföldi fellépéseiről, a készülő vadiúj lemezéről árul el részleteket, "betekintést enged" a VOLT Fesztiválon debütáló 2012-es Ákos-produkció kulisszái mögé, valamint szó lesz annak londoni fogadtatásáról, de kitérünk egy már dobozban pihenő, megjelenésre váró új videóklipre is. Többek között ez utóbbi miatt sem érdemes kihagyni a soproni showt, amelyet ezután a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál közönsége is végigtombolhat.

19 órától tehát exkluzív interjú a Kultúrában Ákossal, 22 órától, a Péntek esti randi után pedig az éteri színpadon a Kossuth-díjas sztár: Ákos - Arénakoncert 2011! Kihagyhatatlan!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó