Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

EXKLUZÍV interjú Nelly Furtadoval, a RetroFeszt előtt!

Szerző: Vörös István, – 2012-08-14 15:49:38

Rádiónk nyári rezidenciája, a Korona Part Szezonzáró Retro Fesztiválja előtt egy remek meglepetéssel készülünk a Kultúrában, majd a Korona LIVE-ban! A buli előtt egy igazi szupersztár áll "éteri színpadra", a szexi portugál énekesnő, Nelly Furtado személyében, aki három év szünet után szeptemberben jelentkezik vadiúj lemezzel. Erről EXKLUZÍV INTERJÚBAN mesélt bővebben a Koronának!



Nellyt a napokban sikerült elérnünk telefonon, hogy az új albumáról faggassuk. Sok kulisszatitkot osztott meg velünk, a stúdiómunkáról, a lemez első klipjeiről, de ami talán a legizgalmasabb: válaszolt arra a kérdésre is, hogy januárban startoló turnéján útba ejti-e kis hazánkat...

Többek között ezt is hallhatod a pénteki interjú után és a RetroFeszt előtt (TOVÁBBI ELŐZETESEK A CIKK ALATT!):


Amíg viszont az új lemezre és a közelgő koncertkörútra várunk, egy korábbi, a The Loose Tour címet viselő albumával hangolódunk a nyár utolsó Retro Fesztiváljára, péntek este, a Korona LIVE-ban!

Mozgalmas péntek elé nézünk - lássuk szépen sorjában:

19 órakor: Kultúra, benne Nelly Furtado és Vörös István beszélgetése
20 órakor: startol a Korona LIVE, egy igazán nyári hangulatú Nelly Furtado-koncerttel
21 órakor: dörren DJ Tóth Imi beköszönése és hivatalosan is kezdetét veszi a Korona Part szezonzáró bulija, az évad negyedik Retro Fesztiválja, amelyen Hevesi Tamás is tiszteletét teszi! Te is ott leszel? Hadd lássa mindenki: katt ide és csatlakozz a bulizó közönséghez!



Retrofesztivál persze nem teljes a retro-hambi nélkül - keressétek a Grillteraszt, amit a Korona Café megtriplázott pultjaiban lapuló nedűkkel öblíthettek le, vagy egy jó koktéllal! Már csak egyetlen hozzávaló kell egy felejthetetlen bulihoz: TE! Péntek este  Korona Part - nálunk a helyed!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó