Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

EXKLUZÍV interjú Madonna gitárosával, aztán koncert!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2012-07-17 18:13:04

Nem mindennapi vendégünk lesz a Korona LIVE-ot megelőző Kultúrában. Ahogy azt a Sunrise Avenue, a Simple Plan, Caro Emerald és Nelly Furtado koncertje előtt tettük, ismét sztárinterjúval vezetjük hallgatóinkat az éteri buliba. Madonna 2006-os koncertfelvételét megelőzően ugyanis Monte Pittmannel, a díva tanárával és koncertjeinek állandó gitárosával beszélgetünk, akit Berlinben sikerült telefonon elkapnunk.


A héten igazi unikumnak ígérkezik a péntek esti Kultúra, 19 órától ugyanis egy amerikai előadó-gitáros, Monte Pittman lesz vendégünk a 100-on. Az úriember a texasi kisvárosból indult útnak, és meg sem állt Los Angelesig, ahonnan egészen a Korroa LIVE ma esti fellépőjének, Madonnának a színpadjára repítette a sors.



Együtt a színpadon 2001-ben és 2004-ben...


Monte 2000. óta tanítja gitározni a világ leghíresebb énekesnőjét és elmaradhatatlan tagja a díva koncertzenekarának. Jelenleg is úton van Madonna oldalán az MDNA Tour című turnéján, interjúnk felvételekor éppen Berlinben sikerült elcsípnünk a zenészt. Monte mesélt szólókarrierjével kapcsolatos szárnybontogatásairól,


... majd 2005-ben...
 
Exkluzív interjúnk egy igazi hollywoodi sikersztoriba enged betekintést hallgatóinknak, hiszen Monte nem csak a popsztárral végzett közös munkát tudja felmutatni. Éppen beszélgetésünk után pár nappal látott neki harmadik szólólemeze felvételének, korábbi albumait pedig pozitívan fogadta a szakma.


... közben megjelent a második stúdióalbum...

Persze nem mehetünk el szó nélkül azon tény mellett sem, hogy egy-egy jól és kevésbé jól ismert Madonna-felvétel mellett ott virít Monte neve szerzőtársként, mint ahogy arról is kérdezgettük, milyen emlékekkel hagyta el Magyarországot az első hazai Madonna-koncertet követően 2009 nyarán. Sőt, hallgatóink azt is megtudhatják, hogyan találkozhatnak vele személyesen is, ha esetleg jegyet váltottak az MDNA Tour hozzánk legközelebb eső állomására, a jövő vasárnapi bécsi koncertre.



... és ismét együtt 2009-ben és 2012-ben!


A beszélgetést követően pedig startol a Korona LIVE benne Madonna 2006-os, Londonban rögzített, igazán retrós hangulatú koncertjével, amelyben olyan klasszikusok zenéit idézi meg, mint az ABBA vagy Donna Summer!
 
Alább pedig Vörös István és Monte Pittman beszélgetése - kattints a lejátszóra:
 
1. rész:
 
2. rész:
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Itt az újabb szelidi futás


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó