Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

EXKLUZÍV: dr. Magóné Gyöngyi Hollywoodban (FOTÓK és VIDEÓ)

Szerző: Vörös István, – 2011-05-06 08:24:57

Amint arról helyi híreinkben korábban beszámoltunk, a kalocsai Városi Közművelődési Intézmények igazgatónője, dr. Magóné Tóth Gyöngyi május 5-én vette át Hollywoodban a Museum of Tolerance díját, a Medal of Valort, melyet a kalocsai zsidósági históriájának feltárásáért és a történelem "ezen elfeledett szeletének" tovább örökítéséért kapott. A kutatásai során még történelemtanárként dolgozó intézményvezető a There Was Once dokumentumfilm főhőse lett, melyet Kálmán Gábor, Kalocsáról elszármazott, ma Amerikában élő doku-rendező készített.


Középen dr. Magóné az oklevéllel, balra Kálmán Gábor


A kalocsai intézményvezető díja

A Medal of Valor díjat csütörtök este vette át a kalocsai intézményvezető Beverly Hillsben, a Four Seasons Hotelben, ahová lánya, a Kossuth Zsuzsanna Humán és Kereskedelmi Szakközépiskola, Szakiskolában tanító angol-magyar szakos pedagógus, Magó Marianna kísérte el (aki ugyancsak feltűnik a filmben).


Luiz Urzuával (balról a második), dr. Magóné és Magó Marianna (balra)

A díjat dr. Magóné nem egyedül vette át, hiszen a Museum of Tolerance ugyancsak Medal of Valort adományozott a tavalyi tárna-omlás során bányában rekedt chilei bányászok vezetőjének, Luis Urzuának és a hollywoodi színésznek, Tom Cruise-nak, akit felesége, Katie Holmes kísért el a gálára.









Katie Holmes, Tom Cruise, dr. Magóné, Kálmán Gábor (balról)



VIDEÓ: a díj átvételekor mondott beszédet megnézhetik alább!




NE FELEDJÉK: 9 órakor élőben Los Angelesből jelentkezik nálunk telefonon dr. Magóné Tóth Gyöngyi!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó