Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Európai díjat kap az újrahasznosítás homokmégyi éllovasa?

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-03-21 11:52:53

A hetekben eldőlt, hogy kik képviselik majd hazánkat az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Európai Hulladékcsökkentési Díjáért folyó küzdelemben.

Büszkén jelentjük, hogy homokmégyi sikernek is örvendhetünk, hiszen a megmérettetésre kategóriánként kiválasztott akcióötlet-pályázatok sorában magánszemélyként Greksa Lászlóné munkáját találták a legjobbnak. Hogy a kategória-elsők közül ki jut majd a döntőbe, az áprilisban derül ki, a homokmégyi Greksa Lászlóné Szilvia ugyanakkor nagyon büszke rá, hogy saját mezőnyében mindenkit maga mögé utasított. Mint elmondta, több fronton igyekszik népszerűsíteni az újrahasznosítás és a környezettudatos gondolkodás fontosságát közvetlen környezetében. Ezeket a praktikákat gyűjtötte össze és vetette papírra a pályázatban is.

Amit csak lehet, újrahasznosít... nem is akárhogyan!

Az újrahasznosítás homokmégyi éllovasa, Greksa Lászlóné Szilvia azt is vázolta, hogyan alakul az előtte álló hetekben, hónapokban az Európai Hulladékcsökkentési Díjáért folyó közdelem, amelynek magánszemély-kategóriájában az ország legjobbja lett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó