Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Eshet a hó Kalocsán, visszaállt a hóügyelet

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-15 09:16:50

Hétfőre Kalocsát is elérte a meteorológia által e hétre jósolt havazás, de pánikra semmi ok!

A helyi híradások követőjeként talán aggódva rácoltad a homlokod, mi lesz a várossal, ha kitartóan esne és éjszakára borulna fehér takaró a városra, megtudtuk, hogy ettől a helyzettől nem kell tartani.

Bár a hetekben kisebb nyilatkozat-csata alakult ki a helyi média csatornáin keresztül dr. Bálint József kalocsai polgármester és Loibl László, a Parkgondozó Kft. ügyvezetője között, a vitás helyzet mára rendeződött.

Ennek középpontjába az állt, hogy az idei évre csökkentett támogatást terjesztett elő és szavaztatott meg a hóeltakarításért felelős Parkgondozó Kft. számára a testületi többséggel a városvezetés, amelyre válaszul, kényszerintézkedésként a cég leállította a hóügyeletét. Magyarán hétköznapi munkaidőn kívül nem lett volna, aki túró, vagy sózógépre üljön és tisztítsa a város utcáit.

Hétfő délelőtt Loibl László arról tájékoztatta rádiónkat, hogy a hóügyelet mára visszaállt és régi formájában működik, öt centiméter leesett havat tudnak elkezdeni túrni, a közterületek síkosságmentesítéséről pedig alásózással gondoskodnak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Tarantino beszervezte DiCapriot


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó