Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Kiskunhalasi Meghívásos Asztalitenisz Utánpótlás Verseny

Szerző: Rumi László, – 2013-03-08 06:45:19

Kiskunhalason rendezték meg 8 asztalon az idei halasi utánpótlás versenyt. A fiú újonc III. kategóriában Kalocsáról Vida Zolta csoportjában kettő vereséggel és egy győzelemmel a 4. helyen végzett. Itt hárman körbeverték egymást, de sajnos nem Zoltának volt jobb a szett aránya, így a 7. helyért játszhatott a helyosztón, amely mérkőzést megnyert. Zoltának igazán majd jövőre kell bizonyítani, hiszen korosztályában ő még a maga 7 évével fiatalnak számít.

Az újonc leány korosztályban Szilasi Flóra a saját korosztályában valamennyi mérkőzését megnyerte. A döntőben azzal a Patai Pankával került össze, akitől a megyei ranglista versenyen kikapott, most azonban 3:1-re Flóra győzött és ő emelhette magasba a kupát. Nagyban hozzájárult Flóra sikereihez, hogy Katus Gábor foglalkozott vele, több alkalommal.

Flóra az újonc I. korosztályt kihagyta, mivel egy versenyző csak két versenyszámban indulhatott, így az idősebb 14-15 éves lányok között (serdülő) is megméretette magát. Itt először legyőzte az újonc I. korosztály győztesét a Dunaújvárosi Bokros Kamillát, majd újból legyőzte Patai Pankát, de a döntőben kikapott 3:1 arányban a serdülőkorú Joó Laurától, így a serdülő korosztályban a 2. helyen végzett.

A két kalocsai versenyző edzője Szilasi Tamás. A Kalocsai Asztalitenisz Utánpótlás edzései kedden és pénteken vannak 16-18 óráig, egyéni időbeosztással. Szeretettel várunk minden gyereket, aki szeretne megtanulni ping-pongozni. Az edzések helye: A Belvárosi Iskola régi tornaterme. Jelentkezni a helyszínen lehet az edzési időben.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó