Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Erősödik az utószeton a Balatonnál

Szerző: Bneu Edina, – 2011-08-22 13:33:27

A vendéglátósok szerint ilyenkor főleg a magyarokra lehet számítani, akik akkor ülnek autóba, ha jó idő van, de a külföldről érkező szobafoglalások száma is növekszik.


Akár szeptember végéig is kitolódhat a szezon a Balaton partján. Bár az augusztus huszadikai hétvége általában főszezon végét is jelenti, most ennek nincs jele: ma is sokan voltak a tó körül és folyamatosan érkeztek a nyaralók.

Alig akadt például szabad vízibicikli. A bérbeadó azt mondta Híradónak, hogy a siófoki nagy strandon két órára előre le volt foglalva minden bicikli egész nap, és este is tovább tartanak nyitva. A fürdőzők is abban reménykednek, hogy idén tovább tart a nyár.

A vendéglátósok most abban bíznak, hogy az éppen nyaralók hosszabbítanak, és emellett új vendégek is érkeznek a tópartra.

Úgy tűnik az előrejelzésekből, hogy egyre inkább jönnek foglalások erre az időszakra is – mondta a Siófoki Fürdőegylet ügyvezető-helyettese, Csorbáné Schöne Appolónia.

Így akár szeptember végéig is kitolódhat a tóparti szezon. Utána pedig a Balaton melletti wellness szállodák és a kalandparkok számítanak majd a pihenni vágyókra.

(hirado.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó