Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ennyi pénzből csalunk együtt mosolyt a gyerekek arcára

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-12-16 12:18:21

Példás városi összefogás lett egy hirtelen jött ötletből, ami egy jótékonysági akció népszerűsítéseként indult rádiónkban.  

hirdetés

hirdetés

A helyi önkormányzat és az óvodai alapítvány idén is meghirdette a tavaly is nagy sikert elért „Csaljunk mosolyt a gyermekek arcára” gyűjtőakciót, amely zászlajára tűzte, hogy a város jelentősebb ünnepi eseményein egy erre kijelölt urnában gyűjt pénzadományt, amelyből játékokat vesz nehéz sorsú helyi apróságoknak karácsonyra.

A KORONAcafé reggeli műsorból eredt az ötlet, hogy rádiónk is legyen gyűjtőpont, amelyből egy városi mozgalom nőtte ki magát és más szervezetek, vállalkozók is felajánlották, hogy egy-egy napra befogadják a vándorurnát. Ennek eredményeképp szűk két hét alatt több mint 150 ezer forint gyűjt össze, amelynek sorsáról a gyűjtés ötletgazdájától, Madainé Szilágyi Anitától tudhat meg többet.

Riportunk folytatásában lefülelheti, hogyan reagált a „Csaljunk mosolyt a gyermekek arcára” kalocsai adománygyűjtés ötletgazdája, Madainé Szilágyi Anita, amikor megtudta, hogy december elejétől 16-ig tartó urnavándoroltatásnak mi lett a végeredménye.

 

 

Pózolj adománnyal: sokat adtatok a kalocsai gyerekeknek, KÖSZÖNJÜK! #koronafm100 #koronacafé #adomány #adománygyűjtés #csaljunkmosolyt

KORONAfm100 - Itthon vagy (@koronafm100) által közzétett fénykép, 2015. Dec 15., 21:46 PST

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó