Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Emlékszik Travoltára és Olivia Newton-Johnra? Felejtse el!

Szerző: Digital Spy, forrás: mosaiconline.hu – 2016-01-28 14:20:39

Teljes egészében meghallgatható Jessie J átdolgozása.
 

hirdetés

hirdetés


Nem sokkal azután, hogy Jessie J megosztotta az első ízelítőket a Fox csatorna élő televíziós produkciója számára készült Grease-főcímdalból, a Grease (Is the Word)-ből, a brit énekesnő átdolgozása teljes egészében meghallgatható lett.

A szám felkerül a projekt soundtrackjére is, amely február elsején érkezik, egy nappal a Grease Live amerikai premierjét követően, aminek keretein belül Sandy szerepében Julianne Hough lép majd színpadra, míg Aaron Tveit Danny Zuko-t játssza a musicaben.

Ezenkívül Vanessa Hudgens, aki a Look at Me I’m Sandy Dee-t énekelte fel, Betty Rizzo bőrébe bújhat, Carly Rae Jepsen Frenchy karaktereként egy vadiúj dalt, az All I Need is an Angel-t adja elő, míg Vince Fontaine-t Mario Lopez személyesítheti meg, a Boyz II Men pedig a Teen Angelként szerepel az alkotásban.

A Jessie J által előadott Grease (Is the Word) a Kis hableány klasszikusa, a Part of Your World megjelenését követi, amelyet a We Love Disney válogatásalbum számára rögzített. A sztár jelenleg negyedik, a 2014-es Sweet Talker-t követő nagylemezén dolgozik.

Összehasonlítási alapnak az 1979-es eredeti főcímdal a Grease-ből

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó