Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Elszabadult indulatok: rendőr moderált a foktői falugyűlésen

Szerző: Vörös István, – 2012-03-06 13:05:10

Ordítozás, rongálás, egymásnak ellent mondó állítások és kaotikus állapot jellemezte a falugyűlést, amelyet hétfő este tartottak Foktőn a Kultúrházban. Dr. Jakab Ferenc, a tanácskozást összehívó polgármester elmondása szerint a lakosság előtt kívánta megtárgyalni a közte és a képviselő-testületi tagok között húzódó visszásságok okait, erre azonban kulturált körülmények között nem nyílt lehetőség.




Molnár László Krisztián, a polgármesterrel szemben álló képviselők egyike, maga is elismerte, hogy – szavaival élve - minősíthetetlenül viselkedett a falugyűlésen, hangsúlyozta azonban, hogy ezt a köz érdekében tette.



Zsigmond Enikő, a Kalocsai Néplap főszerkesztője személyesen vett részt érdeklődőként a foktői falugyűlésen, akinek a diktafonja bánta a kirohanásokat, és véleménye szerint egy „nagy cirkuszhoz” hasonlítottak az események, melyet a rendőri beavatkozás is csak ideig-óráig tudott megfékezni.

Valamennyi riportunkat hosszabban is meghallgathatják vasárnapi "Turmix" című magazinműsorunkban, melyben bővebben foglalkozunk a témával!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó