Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Első szettgyőzelem nélküli meccsét vesztette a KSE

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-12-16 13:58:46

December 5-én Kalocsai SE NBII-s női röplabda csapata a Közgáz együtteséhez utazott. Sajnos sérülés miatt három játékosunk nem tudott Kováts Ágnes edző rendelkezésére állni.

Hirdetés

Hirdetés

A meccs elején egy ideig a kalocsai csapat vezetett, ám elég volt egy remek nyitássorozat és az előnyünkből hátrány lett. Nagyon küzdöttek a lányok, hogy sikerüljön visszavenni a vezetést, ám a hazaiak nem engedtek ki. A második szettben tetemes előnnyel vezetett az egyetemi gárda. Miután sikerült magunkhoz térni azután közel egyenlően teljesített a két csapat, ám az addig összeszedett hátrány így nem változott és sajnos komoly betli lett a második játszma vége. Aztán a harmadik szett közepéig derekasan küzdött csapatunk, a végjátékhoz érve kétpontos kalocsai elányt mutatott az eredményjelző. Csapatunk hiába ragadott meg minden lehetőséget a szett megnyeréséért, de a fővárosiak ezt is behúzták. A Kalocsai SE-nek ez volt az idei első olyan meccse, ahol nem tudott szettet nyerni.

A Kovács Ágnes vezette juniorok sem tudtak nyerni a fővárosiak ellen, bár itt egy szettet zsebre tett utánpótlás együttesünk, így 3-1 lett a meccs vége.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó