Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Eloszlottak a korrupciós gyanúk a Városháza felől

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-09-22 13:00:00

Amint arról híreinkben tavaly nyáron hallhatott, a kalocsai képviselőtestület KalocsaKOM Kft. eladását tárgyaló napirendi pontjának vitája közben jelentette be dr. Bálint József polgármester, hogy a cég korábbi ügyvezetője által nyilvánosan közzétett üzenete miatt feljelentést kényszerül tenni.

Hirdetés

Hirdetés

Akkor Hortobágyi Zoltán írásából idézve elhangzott, hogy a volt városvezetés és a KalocsaKOM korábbi felügyelőbizottsági tagjai közül többek szabálytalanul éltek a szolgáltató kínálta kedvezményekkel, majd a polgármester rávilágított, hogy ilyen esetben törvényi kötelezettségnek kell eleget tennie, aki erről tudomást szerez, ellenkező esetben szabálysértést követ el.

Az ügy a keddi testületi ülésen került ismét felszínre Török Ferenc napirend előtti felszólalásában, aki annak végkimeneteléről tájékoztatta képviselőtársait és a szélesebb nyilvánosságot.

 

Török Ferenc képviselő megjegyzésére, miszerint Kalocsa polgármesterének, dr. Bálint Józsefnek elnézést kellene kérnie azért, hogy eljárás indult az említett érintettekkel szemben a város első embere rövid, tömör, egyértelmű választ adott.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó