Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Elmarad Kern előadása, de lesz színház a hét végén

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-04-24 11:18:06

Az utolsó előtti pillanatban érkezett a hír, hogy a Kalocsai Színház évadzáró előadása, amely a papírforma szerint szombat este hét órakor lett volna, későbbi időpontra csúszik - színház viszont így is lesz a hét végén!

Éppen ezért ne dobja el a Kern András főszereplésével hirdetett „A kellékes” darabra váltott jegyét, vagy bérletét, az ugyanis érvényes lesz a pótelőadásra, amelyet június 13-án, szombaton fognak megtartani 19 órai kezdettel. A műsorváltozás a művész betegsége miatt történt, de nem marad színházélmény nélkül a hét végén.

A Kalocsai Thália Társulat ugyanis duplaelőadás keretében vasárnap három és hét órai kezdettel színre viszi a nagysikerű hollywoodi film, az Acélmagnóliák színpadi adaptációját, Kovács Zsuzsával, Iván Adriennel, Horváth Mártával, Szabó Csillaggal, Füstös Évával és Jambrik Ibolyával a főszerepekben.

A szervezők egy kis meglepetéssel is készülnek, a darabra jegyet váltók ugyanis a Kalocsai Borháló jóvoltából ingyenes borkóstoláson is részt vehetnek az előadás estjén.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó