Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Ellopták Amy kiadatlan dalait

Szerző: Vörös István, – 2011-08-11 18:28:58

Meg nem jelent dalszövegeket is tartalmazó füzetek, valamint az énekesnő egyik kedvenc gitárja is eltűnt Amy Winehouse halála után, pedig házába csak mintegy húsz embernek van bejárása. Brazil dílerek pedig "Amy House" képével reklámozzák a kokainjukat.




A nem mindig megbízható The Sun bulvárlap közölte a hírt, hogy Amy Winehouse halála után több mindennek is nyoma veszett. Erre akkor derült fény, amikor elkezdték összeírni a rendőrség számára az énekesnő által hátrahagyott dolgok listáját. Állítólag hivatalosan eddig csak azt jelentette be a család, hogy két, dalszövegeket tartalmazó füzet is eltűnt - voltak bennük olyanok is, amiket a harmadik lemezre tervezett -; de ezen kívül hiányzik például Amy Winehouse egyik kedvenc gitárja is. A Sunnak nyilatkozó névtelen forrás szerint Mitch, az énekesnő édesapja eltökélte, hogy megkeresi a felelőst, mihelyt visszatér a család a nyaralásról, ahol megpróbálják feldolgozni az őket ért vesztesége. Amy Winehouse halála után a rendőrség tetthelynek nyilvánította a camdeni házat, így oda csak nagyjából húsz embernek volt bejárása: családtagoknak, barátoknak, rendőröknek és biztonsági embereknek. Egyébként korábban Mitch Winehouse maga is osztogatott el ruhadarabokat az Amy házánál virrasztó rajongóknak.


Ciki: Amy House?! Az meg kicsoda?


Rio de Janeiroban pedig a rendőrség olyan kokaint foglalt le, amit az énekesnő képével dekoráltak, igaz, azt írták rá, hogy Amy House (lásd a képet). Ahogy az AP hírügynökségnek a razziát vezető rendőr fogalmazott: nagyon sok szó esett a médiában Amy Winehouse drogfüggőségéről, a dílerek ezt akarták kiaknázni sajátos marketingfogásukkal. Lefoglaltak továbbá marihuánát és cracket is, egy részüket Oszama bin Laden képével, továbbá automata lőfegyvereket és kézigránátokat.


(quart.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Mila Kunis elaludt szex közben


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó