Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Elismerést kapott a kalocsai kórház szülésznője

Szerző: KEOL, fotók & forrás: keol.hu – 2017-12-11 19:27:55

Ünnepi Vezető Testületi Ülést tartott a Bács-Kiskun Megyei Kórház december 11-én, a kecskeméti Három Gúnár Rendezvényházban.

Az ünnepi ülésen a kórház vezető beosztású munkatársain kívül részt vett Dr. Mészáros János egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár, Kovács Ernő kormánymegbízott, és Dr. Kellermann Péter, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Kecskeméti Igazgatósága főigazgató főorvosa - írta a keol.hu.


A kórház munkatársai nevében Dr. Szabó István, a Sürgősségi Betegellátó Osztály osztályvezető főorvosa mondott a közelgő karácsony hangulatát idéző ünnepi beszédet. Majd elismeréseket adott át Dr. Svébis Mihály, és Dr. Horváth Zsolt.

A jutalmazottak között volt a Bács-Kiskun Megyei Kórház Szent Kereszt Tagkórházának szülésznője, Pákolicz Istvánné. Ő az ünnepi alkalomból Kossuth Zsuzsanna emlékplakettben részesült.



Mellette Semmelweis Ignác emlékplakettet vehetett át Dr. Gera László, a Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály osztályvezető főorvosa, Széchenyi István emlékplakettet kapott Dr. Kőszegfalvi Edit a megyei kórház főtanácsosa, és tudományos díjban részesült Dr. Szabó Istvánt, a Sürgősségi Osztályról.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó