Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Elindulhat álmai útjára a vaklufis, Lakatos Norbert

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-15 12:15:34

Szinte biztos, hogy semmi nem állhat már Lakatos Norbert, vagy ahogy sokan ismerjük, a vaklufis útjába – és elindulhat márciusban Amerikába, hogy látó pályatársaival mérje össze tudását.

A szeme világát tíz éve elveszített, Kalocsán született lufihajtogató- és tekerő alkotó három éve talált rá új hivatására, amelyet látássérültként a világon egyedül ő űz.

Korábban rádiónkban vendégeskedve jelezte, hogy örömmel venné, ha minél több programon, rendezvényen, eseményen közreműködhetne és dolgozhatna, szeretne ugyanis tavasszal San Diegóba utazni, ahol egy nemzetközi lufihajtogató versenyen és képzésen mérettetné meg magát, ehhez viszont összességében milliós nagyságrendű összeg kell, hogy a rendelkezésére álljon.

Mostanra örömmel jelenti, hogy a felhívás célba ért, rengeteg felkérést kapott és biztos abban, hogy ott lehet majd álmai megmérettetésén.

Lakatos Norbi „vaklufis” azt is elárulta, hogy a decemberi mozgósítás óta kapott munkák, és a róla szóló híradások nyomán mennyi pénzt sikerült eddig az áhított cél érdekében félretenni.

Mint mondta, kevés ezért egy köszönöm, de természetesen a hála szavai sem maradnak el.

A Lakatos Norbival készült teljes interjúnkat hétvégi „Turmix” című térségi magazinunkban hallgathatod meg!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó