Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

"Elhallgatott" aranykereszt és váratlan meglepetés

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-02-06 09:38:32

Minden várakozást felülmúlt az újra-alakulóban lévő kalocsai Művelődési Központ első saját rendezvénye, a kedden indított „Képviselő másik arca” című, áprilisig tartó interaktív előadássorozat.

A program nyitánya alkalmával dr. Bálint József polgármester mutatta meg kevésbé ismert arcát. Büszke családapaként és nagyszülőként mesélt, de bemutatta felmenőit és jogi pályájának mérföldköveit is. Mint rádiónknak az előadást követően elmondta, sok mindennel készült az alkalomra, és sok mindenre számított, de arra nem, hogy olyan sokan gyűlnek össze a volt Tiszti Klub emeletei termében, hogy be sem fér oda a teljes közönség.

Dr. Bálint József, „A képviselő másik arca” kalocsai előadássorozatot indító polgármester mesélt pályája egyik legfontosabb elismeréséről is, ami egyben kisebb csalódással párosult. Kalocsa első embere arról is őszintén vallott, hogy sokan miért nem tudtak politikai nézeteivel mit kezdeni.

„A képviselő másik arca” előadássorozat kedden folytatódik a volt Tiszti Klub emeleti termében, ezúttal Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester mutatkozik be. A Bálint Józseffel készült teljes interjút vasárnapi Turmix c. magazinunkban mutatjuk be!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó