Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Elfogták a kulcsi gyilkosság gyanúsítottját

Szerző: Korsós Éva, – 2012-04-06 13:10:15

A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei elfogták azt a 24 éves férfit, aki a Fejér megyei Kulcson négy családtagját megölte, hármat pedig megsebesített - közölte Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője. H. Csanád Jutas nem tanúsított ellenállást.


A TEK munkatársai a település közelében, egy mocsaras területen fogták el H. Csanád Jutast, akit azonnal őrizetbe vettek. Fotóját és adatait a rendőrség honlapján is közzétették.

Garamvölgyi László szóvivő a korábbi híreket cáfolva azt mondta: nem történt túszejtés, az elkövető feltehetően egy családi vita során, brutálisan végzett rokonaival egy szúró és vágó eszközzel.

A férfi, amikor kezében a gyilkossághoz használt eszközzel kilépett az utcára, egy másik rokonát is megsebesítette, akit a mentők kórházba szállítottak. A dandártábornok közölte: a fiatalember édesapjával, nagyszüleivel és testvérbátyjával végzett, édesanyját, lánytestvérét és egy közeli rokonát megsebesítette.

Közölte azt is, hogy az elfogott férfi nem büntetett előéletű.

A rendőrségi szóvivő kitért arra, hogy 135 készenléti rendőr és a Duna közelsége miatt a vízirendészet egységei is részt vett a környék átvizsgálásában, az elkövető felkutatásában.

(inforadio)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó