Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Éleződik a helyzet a gyöngyöspatai hangfelvétel-ügyben

Szerző: Gábor János, – 2011-07-21 13:22:35

A polgármester feljelentette a fideszes országgyűlési képviselőt, aki elvágja a fejlesztési pénzek útját, ha nem működnek együtt vele.


Bűncselekmény gyanúja miatt Juhász Oszkár, Gyöngyöspata vasárnap megválasztott jobbikos polgármestere feljelentette a térség fideszes országgyűlési képviselőjét, Balázs Józsefet.

Juhász Oszkár azzal a telefonbeszélgetéssel kapcsolatban tett feljelentést csütörtökön a Központi Nyomozó Főügyészségen, amely közte és Balázs József között zajlott a múlt héten. A felvételen egyebek mellett az hallható - a Balázs Józseftől -, hogy "forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás".

A polgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a fideszes politikus szavait úgy értékelte: Balázs József valójában Gyöngyöspatát fenyegette meg.

Lázár János csütörtökön az üggyel kapcsolatban azt mondta: "a legnagyobb baj sosem az , ha rossz mondatok szaladnak ki az ember száján, hanem az, ha azokat utólag, tiszta fejjel sem teszi rendbe. Mi azonban ezeket a mondatokat rendbe tesszük".

(MTI)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Leszállt az utolsó űrsikló


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó