Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Elérhető a pályázati portál a családi házak energetikai korszerűsítésére

Szerző: Korsós Éva, forrás:retrofm – 2016-05-02 06:18:49

Elkészült az Otthon Melege Program keretében meghirdetett családi házak energiahatékonyságának növelését célzó alprogram pályázati honlapja - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A szaktárca tájékoztatása szerint az újonnan meghirdetett alprogramra kizárólag az oldalon lehet pályázni, az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek 2016. július 1-jétől nyújthatják be támogatási kérelmüket a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.

Az 5 milliárd forintos keretösszegre tekintettel kizárólag a hagyományos technológiával 1996 előtt épült és 1995. december 31-ig kiadott építési engedéllyel rendelkező, egy lakásos, legfeljebb 135 négyzetméter fűtött alapterületű, a pályázatot benyújtó magánszemély tulajdonában álló és a pályázat benyújtását megelőzően használatban lévő  családi házak energetikai korszerűsítésére nyújtható vissza nem térítendő támogatás. Az összeg felhasználható egyebek között az épületek homlokzati nyílászáróinak cseréjére, homlokzatok hőszigetelésére, épületgépészeti rendszerek energia-megtakarítást eredményező cseréjére, illetve felújítására - olvasható a tájékoztatásban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó