Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Megyei bajnokságot nyertek a serdülő Gézengúzok

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-05-24 10:48:19

A kalocsai Gézengúz UKC serdülő fiú csapata megnyerte a megyei bajnokság alapszakaszát, melyet a soltvadkerti döntő követett.

Hirdetés

Hirdetés

Az előzetes várakozások alapján itt is egyértelmű volt a cél: bajnoki aranyat szerezni. A Gézengúz UKC és a Kalocsai KC közös csapata kissé hiányosan állt fel, a megfelelő korú játékosai közül  sokan egyéb más elfoglaltság miatt nem tudtak rész venni a döntőn, ami nehezítette a srácok dolgát.

A Tiszakécske elleni „elődöntőt” simán nyerték mieink 30-7 arányban, ahol Vidók Patrik egymaga 12 gólt szerzett csapatának. Majd jöhetett a másik mérkőzés győztese, amely a várakozásoknak megfelelően a Soltvadkert csapata lett. A döntő közel se volt már olyan sima, hiszen csere nélkül, fáradtan és sok hibával játszott a csapatunk, ám szerencsére Bedics Gergő a kapuban a legkritikusabb helyzeteknél védett amelyből Vidók meglőtte csapatunk nyertes gólját, így 17-16 lett a meccs vége.

Szvétek Balázs edző szerint ha sikerült volna az utolsó napra egy bővebb kerettel elutazni akkor simább is lehetett volna a győzelem, de így is megérdemelt volt a siker és az aranyérem. A mezőny gólkirálya Vidók Patrik lett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

STAR WARS: itt az új csapat!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó