Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Elbocsátották és tisztségeitől is megfosztották Angeli képviselőt

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-02-23 12:37:07

Csütörtökön döntött a kalocsai képviselő-testület arról, hogy költségracionalizálás okán megszűnteti a dr. Angeli Gabriella képviselő által betöltött státuszt az Ökopont Irodában.

Az erről szóló határozati javaslatot egyöntetű támogatással szavazta meg valamennyi bal-, és jobboldali, illetve független képviselő, az érintett kivételével.

Dr. Angeli Gabriella az ülésen, illetve a döntés híre kapcsán korábban a Városháza előtt tartott szimpátiatüntetésen nehezményezte, hogy erről a határozati javaslat kiküldésekor kellett tudomást szereznie, aggodalmának hangot adva az Ökopontban folyó élet jövőjét illetően.

A testületi ülés előtti órákban tartott, Angelit támogató szimpátiatüntetésen az MSZP országgyűlési képviselője, Gőgös Zoltán azt sérelmezte, hogy a kalocsai Elios-ügyet nyilvánosság elé táró képviselőre ez a sors várt.

Hozzátette, hogy akik az MSZP színeiben támogatták a döntést, azok a párttagságuktól is búcsút mondhatnak, hiszen Angeli továbbra is a baloldal országgyűlési képviselő-jelöltje.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó