Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Előzetesben a pécsi \"bordélyházasok\"

Szerző: Korsós Éva, – 2011-07-26 06:50:02

Tagadta bűnösségét az a két ember, akit bordélyház üzemeltetésével gyanúsítottak meg a pécsi bíróságon. A férfit és a nőt hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, miután a rendőrök pénteken rajtaütöttek a bordélyházukon.

Előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Városi Bíróság hétfőn annak a bordélyháznak a feltételezett üzemeltetőit, amelyet péntek éjjel számolt fel a rendőrség Pécsen. A döntés alapján a 43 éves siófoki férfi és a 26 éves hatvani nő augusztus 25-ig maradhat előzetesben.

Hajdu István, a bíróság elnöke közölte, hogy mindkét gyanúsítottnál fennáll a szökés, az elrejtőzés, a tanúk befolyásolásának, megfélemlítésének veszélye. Az előzetes letartóztatást indokolja az is, hogy a férfi esetében bűnismétlés is előfordulhat, mivel korábban már követett el hasonló bűncselekményt - tette hozzá.

A férfit és a nőt azzal gyanúsítják, hogy bordélyházat tartottak fenn, amelyben 18. életévét be nem töltött személyt is foglalkoztattak. A gyanú szerint a bordélyházban üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntettét követték el, amelyért kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetők.

A bíróságon mindketten tagadták a bűncselekmény elkövetését. A férfi azzal védekezett, hogy masszázsszalont üzemeltetett, és nem tudta, hogy az egyik alkalmazottja fiatalkorú.

(origo)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó