Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Élőben nézheted a VOLT-ról a Telekom Nagyszínpadon zajló bulikat!

Szerző: Vörös István, – 2013-06-13 16:38:04

Alig három héttel a 21. VOLT Fesztivál indulása előtt újabb 10 helyszín programját hozták nyilvánosságra a szervezők. Borfesztivál, gasztronómiai élmények, beszélgetések, előadások, újabb zenei helyszínek, vidámpark és képzőművészeti látványstúdió mellett idén először színház is lesz a VOLTon, a főtámogató jóvoltából pedig egy megacsúszdán juthatunk be a fesztivál területére, és a Nagyszínpad programját élőben streameli a Ustream.

 

- Minden esélyünk megvan rá, hogy rekordszámú fesztiválozót lássunk vendégül az idei VOLTon – mondta Fülöp Zoltán, a VOLT egyik főszervezője.

- Az eddigi visszajelzések alapján jelentősen nőtt az érdeklődés a VOLT iránt, amely – a fesztiválnak otthont adó város vonzereje mellett – elsősorban az idei programkínálatnak és zenei felhozatalnak köszönhető - tette hozzá Lobenwein Norbert, aki társával együtt húsz éve indította útjára a VOLTot. Az idei VOLT Fesztiválon közel 30 világsztár teszi tiszteletét, közöttük olyan aktualitások és állócsillagok látogatnak Sopronba, mint a Thirty Seconds to Mars, a Hurts, a Queens of the Stone Age, az Example, a Knife Party vagy éppen Martin Solveig. Öt év után egyetlen koncerten újra találkozhat a közönség az Emil Rulez! csapatával, a nyitónapon – kedden – pedig egy nagyszabású „házibuli” keretében a Punnany Massif a VOLTon ünnepli 10. születésnapját.

Újdonság, hogy a Telekom Nagyszínpad progrmját a Ustream.tv élőben közvetíti világszerte!

(neon.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó