Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Méltán Híres Példakép lehet a dunapataji Bovier Gyuri

Szerző: Füstös Éva, – 2016-10-28 16:00:00

 A mai KORONAcaféban vendégünk volt (bár csak telefonon) Bovier Gyuri – vagy, ahogy gyermekkori barátai hívják, Dzsim - 17 éves kora óta kerekesszékben él egy autóbaleset miatt. Igazi örökmozgó, ahogy mondani szokta: „Egyszer fent, egyszer még feljebb!”, ezzel a hozzáállással éli mindennapjait és nyújt inspirációt mások számára is.

A dolog apropóját az adta, hogy egy neves cég keresi a Méltán Híres Példaképeket, akik nap mint nap azon munkálkodnak, hogy jobbá tegyék a körülöttük élők mindennapjait. 

Gyurit egy barátja jelölte erre a címre, nem véletlenül. A nevezésben gyönyörűen összefoglalta az indokait, de mi szerettük volna bemutatni a KORONAfm100 hallgatóinak, hogy ki Ő. A beszélgetésből is kiderült, amit a Dzsim-et ismerők eddig is tudtak...

Abszolút példakép bárki számára ez a dunapataji származású srác, aki azt is elárulta, hogy milyen nemes célra ajánlaná fel a fél millió forintot, amelyet as Méltán Híres Példakép jutalmaként átvehet.

Bár az interjúban célzott arra, hogy akkor is doldog és elégedett lesz, ha nem Ő kapja a legtöbb voksot, azért mi nagyon drukkolunk Neki és szeretnénk, ha minél többen szavznának Rá.

Ha Őn is egyetért velünk akkor adja le a voksát ITT.

Hajrá Gyuri!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó