Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Dusnoki és kalocsai táncosokkal "szárnyal a páva"

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-11-01 12:35:00

Ebben az évadban is érdemes lesz a tévé elé tapadni, és szurkolni a „mieinkért”, a „Fölszállott a páva” népművészeti tehetségkutató adásai alkalmával.

Hirdetés

Hirdetés

Bejutott ugyanis az élő adásba a kalocsai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola dusnoki-kalocsai növendékei alkotta gyermekcsapat, akik – eddig teljes titokban – készültek a nagyszabású megmérettetésre.

Mezőnytársaikkal balatoni táborban ismerkedtek meg a nyáron, tudtuk meg Tóth-Mihó Erikától, aki Tóth Zoltánnal karöltve vezeti és készíti fel a mindent eldöntő fordulókra a tehetséges apróságokat.

Hozzátette, hogy napi öt-hat órákat próbálnak a gyerekekkel, és az is kiderül, milyen műsorszámokkal készülnek elnyerni a szakmai zsűri tetszését.

 

Tóth-Mihó Erika, a „Fölszállott a páva” tévés tehetségkutatóba jutott dusnoki tánccsoport vezetője, a kalocsai Liszt AMI néptánctanára azt is megsúgta, hogy az ideális forgatókönyv szerint milyen időközönként tűnnek majd fel gyerekeink a műsorban.

Mint mondta, már most tanulják mindhárom koreográfiát, hiszen nagyon rövid az elő-, közép-, és a végső döntő között rendelkezésükre álló idő.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó