Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Dusnoki bevetésen a rendszámkommandó

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-03-10 10:54:33

Újabb helyszínen szereltünk fel 16 Koronás rendszámkeretet. Ma reggel Dusnokon, az Agip kútnáll állomásozott a Rendszámkommandó. Fogy a készlet, ami azt jelenti, hogy egyre több hallgatónknak van esélye az 500. 000 forint értékű autófelújításra!

A Rendszámkommandót ma Németh István vezényelte a helyszínre, ahol József illetve a család Wartburgja is megkapta a maga keretét, bár nem ment simán ( a fél autót le kellett bontani hogy felszereljük a keretet). Dusnoki hallgatónk azt is elárulta, a "Varjú" igazán a szívükhöz nőtt, és bár 60 ezer forintnál többet nem ér, mégis erre a járgányra költé a fél millát:

A rendszámtáblák felszerelését ma is szakemberre bíztuk, Dusnokról "Gumis" János volt a segítségünkre, aki fiával közösen segített "megkoronázni" a 16 autót:

Első helyszínünkön, Kalocsán fél óra alatt feszereltük a fél milliót is megérő rendszámkereteket, ma pedig Dusnokon sem maradtunk le! Egy óra alatt mint a 16 rendszámkeret megtalálta gazdáját, autóját! Jár a hatalmas KÖSZI jár a helyszínért a dusnoki Agip kút vezetőjének, Varga Jánosnak és persze a munkáért "Gumis" Jánosnak. Velük is beszélgettünk:

Holnap ismét bevetésre indul a kommandó, második helyszínünk: DUNAPATAJ! Ott találkozunk!

Fotók a második napról ITT!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó