Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Dunapatajra hív mozizni az igazi viszkis

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-12-01 13:45:35

A nagyszabású, már megjelenés előtt jó előre hatalmas várakozást kiváltó filmek iránt rajongóknak örömünnep lesz a szombati nap Dunapatajon.

Ekkor varázsolja ugyanis ismét a Mozgó Mozi stábja alkalmi filmszínházzá a helyi Kodály Zoltán Művelődési Házat, és fergeteges programot kínál.

Felkerült a palettára az Agatha Christie klasszikus regényén alapuló, sztárparádés „Gyilkosság az Orient Expresszen”, a szuperhősöket felsorakoztató „Az Igazság Ligája”, valamint Stephen King szörnybohóca is visszatér a vételkörzetbe az „AZ” című filmben, vélhetően a legnagyobb közönséget mégis egy magyar alkotás, Antal Nimród rendező új mozija vonz majd a vászon elé, amely „A Viszkis” címmel dolgozza fel Ambrus Attila történetét.

A hírhedt bankrablóként ismertté vált, azóta jó útra tért „viszkis”, Ambrus Attila rádiónknak mesélt a világhírű rendezővel folytatott közös munkájáról, amely a film megszületéséhez vezetett.

 

A valódi és a filmbéli "viszkisek" a november 23-i premieren

Ambrus Attila, akinek az életébe „A Viszkis” című filmben ma este nyerhetsz bepillantást Dunapatajon a művelődési házban, azt is elárulta, vélemény szerint mi a róla készült film fő üzenete.

 

Az Ambrus Attilával készült teljes interjúnkat visszahallgathatod november 26-i, Turmix c. térségi magazinunkból - ide kattintva!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó