Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Dunaegyházán fesztiválozott a kalocsai ping-pong utánpótlás

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-08-18 17:20:48

Dunaegyházán rendezték meg a szezonnyitó utánpótlás regionális egyéni bajnokságot, ahova a szomszéd megyékből is érkeztek versenyzők.

Hirdetés

Hirdetés

A kalocsai fiúk a 2005-2006-os kategóriában szerepeltek legjobban, ahol Győri Martin valamennyi mérkőzését megnyerve állhatott a dobogó legfelső fokára. A mindig mosolygó Haász Kevin, edzője idegeit próbára téve mérkőzéseit 3:2 arányban nyerte, de a döntőben nem bírt a fegyelmezetten játszó csapattársával, így a dobogó 2. fokára állhatott. A 2003-2004-es korcsoportban Kevin sajnos a csoportból nem jutott tovább, de Martin csoport másodikként folytathatta a versenyt, de a 4 közé jutásért vereséget szenvedett, így 5-8. helyen végzett.

Fotó: Bock Csilla - facebook

Az idősebbek korosztályában a kevés nevezés miatt összevont versenyszámot indítottak. Ebben a csoportban több országos ranglista hellyel rendelkező sportoló indult. A KSE versenyzői közül Bíró Alex nem egészen 1 éve tanul ping-pongozni, így csoportjában 2 győzelemmel és 1 vereséggel csoport másodikként jutott tovább, majd fejet kellett hajtania a fiatalabb, de rutinosabb dunaújvárosi versenytársa előtt. A versenybíróság úgy döntött, hogy ha a versenykiírás szerint bonyolítják le a versenyt, akkor Alex a 3. helyet szerezte volna meg, így őt is egy bronzéremmel jutalmazták.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó