Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Szerényebb álmokat dédelget idén a KFC

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-08-18 17:14:18

Vasárnap délután hazai pályán kezdte a megyei I. osztályú bajnokságot a Kalocsai FC. Márton Zsolték múlt héten a Magyar Kupa sorozat nyitányán foghíjasan álltak ki a Géderlak ellen ahol ki is kaptak.

Hirdetés

Hirdetés

A vereség sajnos megismétlődött a bajnokság első fordulójában is. Mártonék a tavaly ezüstérmes Duna Aszfalt csapatát fogadták. A vendég Tiszakécske már az első félidőt 0-1 arányban húzta be, de a második félidőben 4 rúgott góllal söpört végig a mieinken, így 0-5 arányban kikapott együttesünk a szezonnyitó, Tiszakécske elleni találkozón.

Fotó: kalohirek.hu - Tamás Ferenc

Márton Zsolt, a felnőtt csapat edzője szégyenletesnek nevezte az eredményt, de bízik abban, hogy fiai felállnak és a keserves start után be tudják bizonyítani, hogy jobb eredményre is képesek. A tréner rádiónknak beszámolt arról, milyen tényezők húzódtak meg az óriási vereség mögött.

Márton Zsolt együttese tavaly másodízben szerezte meg a bronzérmet, idén azonban lehet, hogy nem dédelgethet dobogós álmokat csapatunk, hiszen megerősödött a mezőny – osztotta meg rádiónkkal az edző.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó