Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

\"Drogbalhé\" Madonna új lemeze körül

Szerző: Vörös István, – 2012-01-13 15:30:37

Madonna tizenkettedik lemezének címe az lesz, hogy MDNA, ami hivatalosan az énekesnő nevére utal, illetve a DNS-nek azon részére, ami csak anyai ágon öröklődik. Sajnos azonban többeknek az MDMA, vagyis az ecstasy drog is eszébe jutott róla.



Madonna a BBC-n jelentette be, hogy tizenkettedik, március közepén megjelenő lemezének MDNA lesz a címe, ami nemcsak arra utal, hogy mi az ő neve mínusz néhány betű, hanem a mitokondriális DNS-re is, ami csak anyai ágon öröklődik. Kizárt dolog viszont, hogy ne jusson róla eszünkbe az MDMA, vagyis az ecstasy. Többen már poénokat is elsütöttek ezzel kapcsolatban , illetve a drogellenes aktivisták sem voltak restek és gyorsan megkritizálták a "szerencsétlen" címválasztást.


Madonna azzal viccelt, hogy miután három éven keresztül egy filmen dolgozott (a W.E.-ről itt olvashattok bővebben), most itt az ideje, hogy azzal is törődjön, hogy miből fizeti a lakbért. Turnézni is fog, ami kemény munka lesz, ámde nagyon szereti. Továbbá azzal kapcsolatban is elsütött egy poént, hogy mikor jön ki az album: "attól függ, hogy milyen gyorsan tudják feltörni a szervereimet és kiszivárogtatni az anyagot az internetre", utalván az állítólag hónap végén megjelenő, Nicki Minaj-zsal és M.I.A.-val készült Give Me All Your Love vadiúj Madonna-sláger demójának szivárgására.


(forrás: quart.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

A világ legkisebb gerincese


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó