Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Drámai küzdelemben szereztek pontokat röplabdásaink

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-11-18 13:09:12

A Kalocsai SE női röplabdásai a legnagyobb összecsapásokat általában a Pécs csapatával vívja – ezzel a tudattal utaztak lányaink a PTE-PEAC gárdájához.

Hirdetés

Hirdetés

A hazaiak idén minden mérkőzésüket nyerték, míg a mieink eddig csak a Vasi Akadémia ellen tudtak győzni. Az első szett már jelezte, hogy nagy meccs várható. Több mint félórás csata után a Kalocsai SE bírta jobban az idegek harcát. A második játszmára se változott a játék képe, ám a szett közepén a hazaiaknak volt egy jó nyitássorozatuk és a kicsikart előnyt végig meg is tartották. A harmadik és a negyedik játszma hasonló volt, csak épp a mieink javára Előbb a Kalocsa vette át a vezetést, majd a mérkőzésben maradáshoz a hazaiak játszottak eredményesen. Az ötödik játszma aztán igazán drámaivá tette az addig sem unalmas mérkőzést. Hiába fordultunk 8:2-s vezetéssel a mindent eldöntő ötödik szettben a hazaiak a végjátékra utolértek bennünket. Az utolsó szett 26. percében azonban a kalocsai csapat nyerte a csatát és ezzel a meccset is.

PTE-PEAC – Kalocsai SE 2:3 ( -29; 22; -20; 16; -21)

Kalocsai SE: Szele Anikó, Greksa Zsófia, Szigeti Anna, Fehérvári Anna, Dabis Ágnes, Kovács Patrícia csere: Király Kíra (libero), Gál Johanna, Fekete Gréta, Greksa Hanna

edző: Kováts Ágnes

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó