Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Országos bajnok lett a kalocsai birkózó lány

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-11-18 13:05:07

Múlt hétvégén, Dorogon rendezték meg a Női Diák-, a Serdülő-, és a Kadet korosztály Országos Birkózó Bajnokságot. A Kalocsai Sport Egyesület Birkózó Szakosztályát 2 lány képviselte Diák korosztályban, Elekes Enikő és Hajnal Amanda.

Hirdetés

Hirdetés

Az őszi szünetben Enikő a korosztályos válogatottal Törökszentmiklóson edzőtáborban készült erre a megmérettetésre, így nem csoda, hogy 46 kg-ban Enikő fölényes győzelmekkel került a döntőbe és diadalmaskodott pestszentimrei riválisa felett. Így Elekes Enikő Országos Bajnok lett! Hajnal Amanda is kitett magáért, hiszen 52 kg-ban egészen az elődöntőig menetelt. A bronzmérkőzésen a Kertváros kiválóságával birkózott és sikerült győzelmet aratnia. Amanda így a dobogó 3. fokára állhatott fel.

A Kadet korcsoportban szintén egy ismerős arc mosolygott vissza a dobogó legfelső fokáról. A fiatal hölgy, csakúgy, mint Enikő, a kalocsai Elekes dinasztia tagja, Emese. A sportoló már évek óta az ESMTK-t erősíti illetve a korosztályos válogatottal edz. Emese 65 kg-ban indult és bajnokként végzett az élen.

Gratulálunk!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó