Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Dr. House zenésznek áll! A fasírttal dzsemmel?

Szerző: Gábor János, – 2010-02-26 13:53:05

Hugh Laurie a legújabb Meat Loaf albumon fog játszani, ha hihetünk a döbbenetes hírnek – egész pontosan zongorázni fog. A Dr. House tv sorozat sztárját eddig a színészi képességei miatt méltatta a média és a közönség, de már eddig is voltak apró kiruccanásai a zene világába.



1986-ban szerepelt először egy Kate Bush videóban, de Annie Lennox \'Walking On Broken Glass\' klipjében is láthattuk már. Ki tudja, lehet hogy ez az ember annyira sokoldalú, hogy a Repsol-os verseny festésű 1000RR-es Honda motorja sem csupán egy filmes kellék, és nemsokára Rossi-t fogja üldözni a pályán a közönség legnagyobb megdöbbenésére?

Meat Loaffal nem először találkoznak - az énekes szerepelt a sorozatban:



Meat Loaf mostanában (a tervek szerint április 23-án) fogja kiadni az új albumát a \'Hang Cool Teddy Bear’-t, amelyben Hugh Laurie-n kívül Brian May is hallható lesz a legendás Queen együttesből, de Steve Vai, és az \'American Idol\' zsűritagjának Kara Dioguardi-nak a dalai is felcsendülnek majd.

Az új lemezt egyébként bevallottan Killian Kerwin novellája ihlette, amely egy olyan emberről szól, aki egy háborúban sebesült meg.

CsL - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó