Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Dózsás diák lett a „rendészetis” végzősök legjobbja

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-04-10 12:50:00

A Bajai Szakképzési Centrum kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának neve nem csak a helyi katasztrófavédelmi versenyen, de országos tudáspróbán is előkelő környezetben lett említve a napokban.

Hirdetés

Hirdetés

Árpilis 7-én ugyanis a Szolnoki Szakképzési Centrumban vehette át az első helyezettnek járó díjat a kalocsai iskola végzős tanulója, Verók Ádám, aki az Ágazati és Ágazaton Kívüli Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak Versenyén rendészeti ágazatban mindenkit maga mögé utasított tudásával.

Az őt felkészítő Nagy Csaba tanártól megtudtuk, hogy az ország legjobb harmincának mezőnyében nem csak Ádám erősítette a „dózsásokat”.

 

A röviden ÁSZÉV-ként emlegetett tudáspróbán remekelő Verók Ádám a KORONAfm100-nak elmondta, hogy váratlanul érte a siker, és örült annak is, hogy a mindent eldöntő fordulóban nem egyedül képviselhette iskoláját.

A Verók Ádámmal és "mesterével", Nagy Csabával készült interjúnkat teljes hosszában az április 16-i, "Turmix" című térségi magazinunkban hallgatható vissza alább! (15:42-től)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó