Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Dosztojevszkij és Hemingway magánéletéről szólt a harmadik Tudásfája

Szerző: Vörös István, koronradio.hu – 2016-04-25 12:20:00

A kalocsai Tomori Pál Városi és Főiskolai Könyvtár még idén februárban indította útjára népszerű rendezvénysorozatát Tudásfája név alatt, amit immár harmadik alkalommal tartottak meg múlt héten.

Hirdetés

Hirdetés

Ahogy a közönség már megszokhatta, az előadó az intézmény dolgozója, Kállai Sándor könyvtáros volt. Az intézmény munkatársa a KORONAFm100-nak adott interjújában felidézte hogyan sikerültek az előző előadások, valamint beszámolt arról, hogy a legutóbb milyen témák kerültek terítékre. A könyvtáros elárulta azt is, hogy mi volt az elsődleges célja a program során és milyen fokú volt az érdeklődés a látogatók részéről.   

 

(Korábbi fotó: Kalocsai Tomori Pál Városi Könyvtár - Facebook)

Kállai Sándor, a Tudásfája előadás-sorozat felelőse kitért arra is, hogy már gőzerővel zajlik a felkészülés, a negyedik, és egyben legutolsó előadására is, amelyre nagyobb mértékű az érdeklődés a fiatalok részéről. A könyvtáros felelevenítette azt is, hogy milyen út vezetett az előadások megvalósulásától egészen az utolsó alkalom záróakkordjáig, amit május 19-én csütörtökön rendeznek meg a Bajai SZC Dózsa György Szakközépiskola, Szakiskola Kollégiumában.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó