Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Döntőbe jutott a Compact Disco az Eurovízión!

Szerző: Gábor János, – 2012-05-23 06:30:46

Bejutott a Compact Disco Sound of Our Hearts című dalával az 57. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába kedden este az azeri fővárosban. A Magyarországot képviselő zenekar a bakui verseny első elődöntőjében a 18 előadóból a tíz legjobb közé került a szakmai pontok és a közönségszavazatok kombinációja alapján kialakult összesítésben, így került a szombati döntőbe.



A 15-ikként színpadra lépett Compact Disco magabiztos, energikus produkciót nyújtott, amely a teltházas bakui Kristálycsarnokban (Crystal Hall) is tetszést aratott. A második elődöntőt csütörtökön, a döntőt szombaton rendezik.

A csapat egyébként klipet is forgatott Azerbajdzsán fővárosában, a perzsa származású Behnam Lotfi (30) pedig még az azeri főhíradó vendége is volt.


– Adtunk egy koncertet a helyieknek és az Eurovízió résztvevőinek, két napot városnéztünk, ráadásul még klipet is forgattunk olyan profi technikával, amelyre ritkán van lehetőségünk. Rendőri felvezetéssel buliztunk a városban a videó kedvéért, szóval meg kell hagyni, különleges élmény volt – mondta Begi.

MTI, Blikk
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó