Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Döcögősen indul a turisztikai összefogás Kalocsán

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-04-14 12:41:09

Szállásadók, vendéglő-tulajdonosok és a turizmusban érintett helyi és környékbeli szereplők megszólítására tett kísérletet a kalocsai városvezetéssel karöltve a Művelődési Központ.

Mint azt bizonyára jól tudja, az intézmény vette át a korábbi gazdasági társaságoktól Kalocsa nagyrendezvényeinek, így a Szent István Napoknak és a Paprikafesztiválnak is a szervezését – ezért kezdeményezték, hogy dugják össze a fejüket az idegenforgalomban érintettek és ötleteljenek együtt a belföldi turisták ide vonzása érdekében. Annál is inkább, mert a Kalocsa Szíve program idén megvalósuló fejlesztései létesítmények egész sorával halmozzák majd el a várost, amelyet jó lenne tartalommal megtölteni – nyilatkozta a KORONAfm100-nak dr. Magóné Tóth Gyöngyi intézményvezető, hozzátéve, hogy az első ilyen jellegű találkozót nem értékeli túl sikeresnek.

fotó: MTI - Újvári Sándor

Rendezvényeinkben a kitörési pont?

Dr. Magóné Tóth Gyöngyi kalocsai intézményvezető a legutóbbi turisztikai találkozó kapcsán kiemelte, hogy sok hasonló alkalomra van még szükség ahhoz, hogy a kitűzött célokat legalább részben sikerüljön elérni.

fotó: koronatours.hu

A hajóról érkező turisták csak órákat töltenek a városban...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó